Menú

CENTRE: Biblioteca Marià Vayreda (Olot)

Dades del centre

Centre
Biblioteca Marià Vayreda (Olot)
Telèfon
972261148

Col·leccions per a aquest centre

Total: 108
Títol Lloc Anys Portals Estat digitalització Completesa
Abeja, La Olot 1899-1902 REGIRA
Digitalitzat i Publicat Incomplet
Acció ciutadana Olot 1930-1934 REGIRA
Digitalitzat i Publicat Incomplet
Agricultura Olot 1919 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Àlbum literari y artístich de l'Olotí Olot 1834 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Alerta Olot 1831 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
All, L' Olot 1914 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Amics d'Europa, Els Barcelona 1916 REGIRA
Digitalitzat i Publicat Incomplet
¡Arriba España! Olot 1939-1965 REGIRA
Digitalitzat i Publicat Complet
Ateneo, El Olot 1908-1909 REGIRA
Digitalitzat i Publicat Incomplet
Aurora oletense, La Olot 1859 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Bancari olotí Olot 1937 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Banda de l'empastre, La Olot 1935-1936 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Bibliografia Olot 1919 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Boletín del Sindicato Agrícola del Partido de Olot Olot 1903-1919 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Bomba, La Olot 1932 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Bombeta, La Olot 1932 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Bombo, El Olot 1933 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Butlletí del Santuari de Santa Maria del Collell Barcelona 1915-1936 REGIRA
Digitalitzat i Publicat Incomplet
Camarada Olot 1937 REGIRA
Digitalitzat i Publicat Incomplet
Caramelles, Les Olot 1936 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Carme, El Olot 1934-1936 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Ciudad futura, La Olot 1915 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Ciutat Olot 1909-1911 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Ciutat d'Olot, La Olot 1932-1936 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Comarca d'Olot, La Olot 1923-1924, 1979-2018 REGIRA
Digitalitzat i Publicat Complet
Comarca leal, La Vic, Berga, Olot 1892-1894 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Comarca olotina, La Olot 1930 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Comarca, La Olot 1913-1927 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Deber, El Olot 1897-1936 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Delantera, La Olot 1914-1915 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Democracia, La Olot 1902-1904 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Despertador, El Olot 1930-1936 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Dever, El Olot 1936 REGIRA
Digitalitzat i Publicat Incomplet
Diario de Olot Olot 1916 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Drac, El Olot 1933 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Eco de la montaña, El Olot 1892-1898 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Eco olotense, El Olot 1884-1885 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
¡¡¡Eh!!! Olot 1916 REGIRA
Digitalitzat i Publicat Incomplet
Esclat Olot 1912 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Esforç Olot 1934 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Esplais literaris Olot 1921-1932 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Esquerra Olot 1934-1936 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Faro de la montaña, El Olot 1859 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Festa santificada, La Barcelona 1965 REGIRA
Digitalitzat i Publicat Incomplet
Festa santificada, La Olot 1935 REGIRA
Digitalitzat i Publicat Incomplet
Fluvià, El Olot 1908-1909 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Fluviol, El Olot 1908 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Follet, El Olot 1912 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Fulla del patronat Olot 1911-1927 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Fulla dominical (Iglesia dels P.P. Caputxins) Olot 1911 REGIRA
Digitalitzat i Publicat Incomplet
Fulla electoral de la Joventut Nacionalista Olot 1919 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Fulla parroquial Olot 1928-1936 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Fulla parroquial de Sant Feliu de Pallerols Sant Feliu de Pallerols 1923-1930 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Fulla parroquial del bisbat de Girona Girona 1928 REGIRA
Digitalitzat i Publicat Incomplet
Fulla seràfica Olot 1907-1913 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Fulles populars de la Joventut Nacionalista d'Olot Olot 1918-1919 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Fusell, El Olot 1914 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Gaseta d'Olot Olot 1930 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Gaseta musical olotina Olot 1919 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Germanor Olot 1936 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Hostolench, L' Sant Feliu de Pallerols 1899-1900 REGIRA
Digitalitzat i Publicat Incomplet
Humanidad Olot 1914-1915 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Iris, El Olot 1874-1875 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Kikirikiii Olot 1931 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Llufa, La Olot 1935-1936 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Lluita Olot 1933 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Lluna d'Olot, La Olot 1927-1928 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Locomotora, La Olot 1979 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Misión ; Olot Misión Olot 1955-1979 REGIRA
Digitalitzat i Publicat Complet
Moment esportiu, El Olot 1936 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Montaña, La Olot 1923-1924 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Montanyench, El Olot 1902-1903 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Montsacopa, El Olot 1883-1885 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Nueva reseña Olot 1917 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Olotense, El Olot 1881-1889 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Olotí, L' Olot 1890-1900 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Oncle Joan, L' Olot 1932-1936 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Oportunista, El Olot 1915 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Oreig, L' Olot 1931-1933 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Pàtria jove Olot 1932 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Pàtria nova Olot 1919 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Pessigolles Olot 1924-1936 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Petits olotins Olot 1935-1936 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Que ve... Olot 1916 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Reformista, El Olot 1914 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Renovació Olot 1918 REGIRA
Digitalitzat i Publicat Incomplet
República Olot 1939 REGIRA
Digitalitzat i Publicat Molt incomplet
Reseña, La Olot 1915-1916 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Revista d'Olot Olot 1926-1928 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Revista de los Almacenes Casa Nyera de Juan Guitart Olot 1930 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Revista industrial Olot 1904-1906 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Revista olotense Olot 1877-1879 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Revista olotina Olot 1905-1908 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Rialles Olot 1927 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Rosal florido, El Olot 1885-1901 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Sanch nova Olot 1900-1902 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Seny Olot 1919 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Sobre-sorpresa, El Olot 1936 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Tafaner, El Olot 1936 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Tradició catalana, La Olot 1917-1935 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Treball Olot 1939 REGIRA
Digitalitzat i Publicat Incomplet
Ull, L' Olot 1912-1913 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Ullera, L Olot 1912 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Unión, La Olot 1899 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Vida olotina Olot 1915-1919 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Vinea carmeli Olot 1934-1935 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Vitalitat Olot 1912 REGIRA
Digitalitzat i Publicat
Voz de Olot, La Olot 1885 REGIRA
Digitalitzat i Publicat